fbpx
 

Op een duurzame en groene manier
stroom opwekken en daarmee een hoop
geld besparen? Wij laten zien hoe.
Dat wil ik graag zien! Op een duurzame en
groene manier stroom
opwekken en daarmee
een hoop besparen?
Wij laten zien hoe.
Dat wil ik
graag zien!

Plat dak

Zonnepanelen op
uw platte dak

Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin dak als een plat dak worden geplaatst. Bij een installatie op een plat dak worden de panelen in een bepaalde hellingshoek geplaatst. Er worden dan rijen panelen achter elkaar geplaatst. De afstand tussen deze rijen wordt dan weer bepaald door de hellingshoek van de panelen om zo schaduw te voorkomen. Er is berekend dat je met een hellingshoek van 13° graden de meeste zonnepanelen kunt plaatsen op een plat dak.

Voordelen van zonnepanelen op een plat dak

Onopvallend
Koeler in huis

Hoe zorgen we ervoor dat de zonnepanelen op een plat dak blijven liggen?

SolarBox maakt gebruikt van een zogeheten gekoppeld plat dak systeem. Dit betekend dat we alle panelen in een vlak aan elkaar koppelen doormiddel van koppelstukken. Hierdoor ontstaat er een geheel. Op verschillende punten plaatsen we zogeheten ballastbakken waar wij dan grind of klinkers in plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen, ook tijdens een stevige windvlaag, stevig op uw dak blijft liggen.

Zonnepanelen op uw platte dak vraagt om een goed advies.

Een zonnepanelen systeem van SolarBox gaat heel lang mee, maar hoe zit het met uw dakbedekking? Wij adviseren altijd om uw dakbedekking te laten controleren door een specialist.

Het zou zonden zijn als het systeem na een aantal jaar gedemonteerd moet worden, omdat uw dakbedekking toe is aan vervanging.

Weten of uw platte dak geschikt is voor zonnepanelen?

Bij SolarBox® kunt u
rekenen op…

Transparant advies.

Altijd een bezoek op locatie.

De beste garantiecondities.

Wij garanderen de opbrengst.

Altijd een passende oplossing.

Een goede service en after-sales.

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.
Wij regelen alles van A tot Z!

1 Bezoek onze
informatieavond

Bezoek een van onze informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Alleen met de juiste kennis kunt u een goede keuze maken voor uw situatie.

2 Ontvang een
offerte op maat

U krijgt van ons een uitgebreide offerte op maat en deze bespreken wij samen met u bij ons op kantoor, onder het genot van een bakje koffie of thee. Naderhand komt er een expert bij u thuis om de situatie te beoordelen.

3 Produceer uw
eigen energie!

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen het systeem vaak binnen een dag. Ze leggen het systeem uit en u krijgt een app waarop u uw besparingen nauwkeurig kunt volgen.

Wat vinden anderen
van SolarBox®?