Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen voor uw bedrijf?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de voortdurend toenemende vraag naar elektriciteit, de aanzienlijk hoge olieprijs en de groeiende zorg voor het milieu, nemen veel bedrijven hun toevlucht tot alternatieve energiebronnen. Ook draagt u natuurlijk een steentje bij aan de duurzaamheid.

Goed rendement op investering

Door overheidsstimulansen en de verlaging van de kosten van zonne-apparatuur is het gebruik van zonne-energie een goede investering en een goede financiële beslissing voor uw bedrijf. Investeren in panelen levert zowel een besparing op de lange termijn maar ook op een snelle terugverdientijd.

Duurzaamheid en zonnepanelen voor bedrijven

Het gebruik van elektriciteit uit zelf opgewekte energie middels zonnepanelen zal leiden tot een lager brandstofverbruik, waardoor de uitstoot van broeikasgassen en de vervuiling worden verminderd. Door deze alternatieve bron te gebruiken, kan elk bedrijf of bedrijf zijn deelname aan de strijd tegen de opwarming van de aarde kenbaar maken en de afhankelijkheid van het land van buitenlandse bronnen verminderen. Groen gaan zal niet alleen de bedrijfskosten verlagen, maar zal ook dienen als een geweldig PR- en marketinginstrument. Het hebben van een ecologisch verantwoord imago is goed voor elk bedrijf, omdat het een positieve reactie van consumenten kan genereren.

 

Start vandaag nog met het uitzoeken of uw bedrijf klaar is voor zonnepanelen!

 

1. Onderzoek de huidige energiebehoefte van uw eigen bedrijf. Kijk of er apparaten zijn die kunnen worden afgeschaft om uw energiebehoefte te verminderen. Zoek naar specifieke manieren om de systemen die u momenteel gebruikt efficiënter te maken.

 

2. Plaats bewegende dakramen. Dit zijn dakramen die open kunnen gaan, waardoor de in het gebouw opgesloten warmte kan ontsnappen. Dit bespaart niet alleen drastisch op de energie die nodig is om uw gebouw te verlichten, maar ook op de energiekosten voor koeling tijdens de zomermaanden. Dakramen zijn over het algemeen een goedkope optie die snel wordt terugverdiend, niet alleen voor het verminderen van elektriciteit, maar ook voor het verminderen van de uitgaven voor het kopen van gloeilampen en het onderhouden van verlichtingssystemen.

 

3. Installeer zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Het is een hoge initiële investering, maar ze kunnen de elektriciteitsrekening van uw bedrijf aanzienlijk verlagen.

 

4. Installeer zonneboiler en vloerverwarming. Dit zal, samen met het plaatsen van zonnepanelen, de duurdere opties zijn, maar zal op de lange termijn zijn vruchten afwerpen. Hoewel uw bedrijf de hele dag door niet veel warm water verbruikt, zal de optie voor vloerverwarming de verwarmingskosten tijdens de wintermaanden drastisch verlagen. Door de vloerverwarming aan te sluiten op een zonneboilersysteem bent u afhankelijk van zonnepanelen om uw bedrijf te verwarmen. Warm water op zonnepanelen kan ook worden gebruikt om eenvoudig een boilersysteem aan te vullen voor het leveren van warm water voor het wassen van de handen of zelfs een douche als deze zich bevindt in uw bedrijf natuurlijk.

 

Voor meer informatie kunt u bij ons langskomen op een van onze informatie avonden of plannen we een persoonlijk gesprek in zodat wij uw huidige situatie kunnen bespreken.

Wat vinden anderen van SolarBox®?