Zonnepanelen Westland

Uw installateur voor zonnepanelen
met hoog rendement in het Westland

SolarBox heeft al 17 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in en rond het Westland. Wij zijn volledig erkend en gecertificeerd als zonnepanelen installateur in deze regio. De door ons, met zorg, samengestelde en geplaatste systemen kenmerken zich door het behalen van een zeer hoog rendement. Onze klanten produceren met hun zonnepanelen de maximale opbrengst per vierkante meter van hun dak. Omdat de door ons geselecteerde zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit zijn degraderen zij het minste. Hierdoor leveren zij jaar in jaar uit de allerhoogste besparingen, met de minste zorgen en ongemakken.

Waarom het Westland kiest voor SolarBox

Hoe meer u weet, hoe meer u kunt besparen.

Bij SolarBox® kunt u rekenen op…
• Transparant advies.
• Altijd een bezoek op locatie.
• De beste garantiecondities voor de langste periodes
• Wij garanderen de opbrengst.
• Altijd een passende oplossing.
• De beste service en after-sales in de markt.
• Toekomstbestendige systemen. (klaar voor accu’s, energiemanager etc)
• 100% maatwerk.
• Maximale besparing uit uw dak en op uw energienota.

Het Westland verduurzamen met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u uw eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. En laat verduurzaming nu een belangrijk thema zijn in steeds meer Nederlandse gemeenten, waaronder het Westland.

Voor meer informatie over hoe de gemeente Westland hier aan bijdraagt? Neem contact met ons op.

Een leuke feit. Het Westland behoord tot een van de zonnigste gemeente van Nederland. Dit betekend dat uw als bewoner van het Westland hierdoor het beste rendement behaalt met zonnepanelen.

Het Westland verduurzamen met zonnepanelen

In een paar stappen uw eigen zonnestroom.

Wij regelen alles van A tot Z!

 

Stap 1 – informatie-avond

Bezoek één van onze wekelijkse informatieavonden en kom alles te weten op het gebied van zonnepanelen. Tijdens deze avond kunt u alle vragen stellen en krijgt u een open en eerlijk antwoord. Dit doen wij omdat wij geloven dat alleen met de juiste kennis, u een goede keuze kunt maken voor uw situatie. Omdat het voor iedereen vaak de eerste keer is dat ze zonnepanelen aanschaffen ontbreekt het velen aan een stuk basiskennis en weet u niet waar u op moet letten. “U ziet door al die zonnepanelen de zon niet meer”.

Wij hebben nog niet één bezoeker gehad die spijt gehad heeft !!!

 

 

Stap 2 – Opstellen van “concept offerte”

Omdat ook uw tijd kostbaar is stellen we allereerst een concept offerte voor u samen. Dit doen wij door het inzetten van de laatste moderne software. Die houdt onder andere rekening met de zonuren bij u op locatie en eventuele schaduwslag.  Hierdoor heeft u zeer snel en accurate indicatie van wat u kan verwachten.

 

Stap 3 – Bespreking van “concept offerte”

De inhoud van de concept offerte en de 3 pakketten wordt in een persoonlijk gesprek bij ons op de zaak met u doorgenomen. Hierbij komen al uw vragen aan bod en kunt u aan het einde van het gesprek de beslissing maken of u verder wilt met het maken van een maatwerkofferte.

 

Stap 4 – Maatwerkofferte

Om een sluitende offerte te maken zonder verborgen kosten naderhand, is een inmeetafspraak bij u thuis noodzakelijk. Aan de hand hiervan sturen wij u de maatwerkofferte toe. Géén kleine lettertjes meer, u weet hierdoor vooraf 100% waar u aan begint.

 

Stap 5 – De Installatie

Onze getrainde en vriendelijke monteurs plaatsen uw systeem vaak binnen één dag. Ze stellen het systeem voor u in bedrijf en praten u bij over hoe en wat qua bediening. Daarna ontvangt u van ons een handleiding en inlog van het monitoringssysteem, hiermee kunt u zelf op uw pc of smartphone uw stroomopbrengst in de gaten houden.

Aanmelden voor de informatie-avond

Andere klantervaringen in het Westland